Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az új élet (fanfiction) 14

2012.12.14
Egyre közeledek és egyszerre fog el félelem és boldogság. Mi lesz, ha visszamegyek? Hogy fognak velem viselkedni? Ino mivel fog próbálkozni, hogy megint átverhessen? Ezek a gondolatok forogtak a fejembe miközben már csak pár méter választott el az Akatsuki bejáratától. Na most vagy soha. De mielőtt beléphettem volna valaki hátulról átkarolt és elkezdett forogni velem. Ezek szerint örülnek, hogy visszajöttem.
-          Áhh engedj el akárki is vagy!!!!
-          Jó, jó csak ne üvöltözz, mert beszakad a dobhártyám! –üvöltött vissza Sasori.
-          Ne haragudj, azért, hogy úgy beszéltem veled mikor eljöttél a gyógyszerekért, de kiborultam.
-          Semmi baj. Az a fő, hogy itt vagy és együtt ünnepeljük meg majd a szülinapom! Alig hittem el mikor Itachi azt mondta, hogy visszajössz, ha pár feltétel, amit szabsz, megteszünk úgy örültem!
-          Azt hallom.
-          Gyere be, megmutatom az új szobád én és Itachi és Sasuke alakítottuk át neked, hogy a feltételnek megfeleljen. Tehát Sasukéval és Itachival leszel egy szobába. DE ha valamelyik felhúz, nyugodtan átjöhetsz hozzám.
-          Nem lesz nagyon zsúfolt az a szoba, ha 3-an leszünk? És egy másik kérdés hol vannak a többiek?
-          Nem, nem lesz zsúfolt, mert mint mondtam átalakítottuk. Amúgy meg a többiek küldetésen vannak és azért én maradtam, mert nekem mindjárt itt a szülinapom!!
-          Tudom, ezért jöttem vissza ez a szülinapi ajándékod.
-          Nem először te kapsz ajándékot tőlem –és erre kinyitotta a Sasukéék szoba ajtaját mire egy kész lakosztály tárult elém. Három elég nagy ágy volt benne azonban rögtön felismertem a sajátom mivel kétlem, hogy Sasukének vagy Itachinak lenne rózsaszín ágy neműje.
-          Úristen ezt mind ti csináltátok nekem??
-          Igen. Nem kérdés, ha az a tét, hogy visszajössz-e mi mindent megteszünk.
-          De én úgy érzem, hogy ti ezt túlzásba vittétek.
-          Azt kétlem…
-          Én meg nem.
-          Gyere, menjünk fel a rétre olyan szép a napsütés és úgy is hamarosan megérkeznek a többiek a küldiről. –felmentünk és igaza volt gyönyörűen sütött a nap.
De valahogy mikor kifeküdtünk egyre rosszabbul éreztem magam előjöttek a rossz emlékek máris szinte meggondoltam magam az akatsukihoz való vissza jövetelről, de már nem volt mentsváram, hogy elmeneküljek. Azonban mikor megláttam Itát azonnal a nyakába borultam aki nem igen értett semmit, de hagyta tudta, ha visszajövök nehéz lesz nekem az emlékek miatt. Hirtelen körülöttem meg sokasodtak az emberek és egy egész csapat vett szinte körül. Hát igen ezek az igaz barátaim tudtam, hogy valamikor beszélnem kell mind Inoval mind Gaarával, de azt nem tudtam hogyan, olyan furcsa volt minden körülöttem.                                                                                                                                       Hiába vett körül több ember is én még is egyedül éreztem magam. Nem értem magam régen olyan boldog voltam mikor itt voltam de most valahogy nem. MI változott meg abba az 1 hónapban.
-          Jaj Saku úgy örülök, hogy visszajöttél. –nyávogta nekem Ino
-          Én annak nem hogy te itt vagy, és ha nem akarod hogy lila pofid legyen, azt ajánlóm ne gyere a közelembe.
-          De miért Saku mi olyan jóban voltunk…
-          Jól mondod voltunk még mikor Konohába mentem.
-          Ez nem igaz.
-          De igen és én itt lezárom. És Gaara ne nézz rám úgy mint aki felfal a szemeivel, mert te érted el, hogy elveszíts és úgy gondolom most már megérted, hogy mért nem akartam,hogy közel kerülj  hozzám.
-          Félre értetted a helyzetet. –mondta Gaara.
-          Azt kétlem. –vágtuk rá Inoval
-          Na Ino most elmondhatod miért tetted. –mondtam.
-          Először is Gaara helyes és tetszett is. Másodszor pedig jó érzés volt látni, hogy megint a kicsi Sakura az aki veszít ellenem. Harmadszor Konohában tönkre tetted az életemet mikor elszakítottál Sasutól így ez csak egy visszavágás volt. Negyedszer téged mindenki imád ideje volt annak, hogy valami szar is történjen veled. –mondta Ino büszkén.
-          Magyarul kihasználtad az érzéseim, de mondok valami hasznosat jobb, ha most nem kavarsz be nekem, mert eddig menekültem, de ennek vége, innentől ha valaki menekülni fog az nem én leszek, hanem te. Ha valaki elszakít attól, akiben megtalálod a másik feled az nem te leszel, hanem én. És azt ajánlom jobb, ha elrejted az érzéseid, mert már nem ugyan az vagyok, nem fogok a fiúk mögé bújni. Bunyózni akarsz, készen állok, meg akarsz szégyeníteni,visszavágok, el akarod venni tőlem azt aki a leg fontosabb nekem azután én elérem, hogy néma, vak, mozgás sérült, vén legyél. Ja és ha elfelejtettem volna mondani találtam egy új növényt, a neve gyors halál a nedvének egy cseppje, ha a szervezetedbe kerül 5 percen belül meghalsz. Remélem felfogtad, hogy ne packázz velem.  További szép napot.
-          Neked is… - nyögte ki végül Ino olyan rémülten, hogy öröm volt hallani. Ino lelépett bement a szobájába. Gaara egy ideig nézett még végül megszólalt.
-          Miért változtál meg ennyire? Felfogtad, hogy azzal fenyegetted, hogy megölöd?
-          Felfogtam szerinted miért mondtam? Ezek szerint már együtt vagytok, nem erre számítottam azt hittem gyűlölni fogod azért, hogy miatta mentem, de ezek szerint tévedtem. Most már tudom milyen vagy csak egy hazudozó senkiházi, akibe nem lehet meg bízni.
-          Te nem tudod, miket beszélsz… Én és Ino ez hülyeség te tudod a legjobban, hogy nekem csak Machuri és te vagy. Ino csak azon volt akkor kiakadva, hogy mennyire nem bírod ezért bejött megkérdezni miért és mikor elmondtam neki ő elkezdett sírni és a vállamra borult és mikor hallotta az ajtónyitódást arra fordult ezért volt félre érthető.
-          Ahha és ezt el is kéne hinnem?
-          Igen. –mondta határozottan.
-          Ha annyira igaz lenne Ino miért találta volna i az egész storyt, amit előbb mondott el nekem.
-          Mert úgy gondolta, hogy te már így is utálod. De  nekem túl fontos vagy ahhoz, hogy bántani tudjalak, én nem lennék képesbántani, mert az idő alatt míg nem voltál itt nem telt el úgy nap, hogy ne gondoltam volna rád. Mert én csakis veled szeretnék lenni.
-          Nekem ez most sok volt, elmegyek kiszellőztetni a fejem, hogy ezt az egészet végig gondoljam. –Irány a tó, most véget vetek mindennek nem lesz több szenvedés az életemben nem fognak többé át verni.
-          Rendben, de vigyázz magadra. –mondta Itachi és Sasuke egyszerre.
-          Oks.
Sakura könnyeden elsétált mintha semmi sem történt volna.
Akik ott maradtak:
-          Ezt jól elintézted még csak most jött vissza és te máris összezavarod! –mondta dühösen Itachi
-          Én sem jókedvemből mondtam, csak épp nem akarom elveszteni, mert fontos nekem. –vágott vissza Gaara.
-          Az most mindegy mit akarsz, amúgy én a te helyedben engem csak az érdekelne, hogy boldog legyen akár velem akár nélkülem. De azt hiszem, most utána megyek, mielőtt kárt tenne magában. –válaszolt Ita frappánsan és már el is indult Saku után.

Mit sem sejtve, arról, hogy már így is el fog késni, lassan lépdelt a buja erdőben és követte Saku  csakra vonalát. Miközben ő nyugodt volt,  Sakura határozott, elhatározta, hogy ő nem akar élni és beugrott a tó kissé hideg vizében nem próbált úszni, sem lebegni vagy kapálózni, egyszerűen csak süllyedt a tó feneke felé, ahogy a tomboló tengeren a kisebb hajók.  Mikor oda ért egyszerűen nem értette, hogy mért a tóba megy Saku chakrája, de mikor halványan látni vélt egy alakot, ahogy süllyed egyre mélyebbre gondolkodás nélkül bele ugrott a tóba, hogy felhozza onnan Sakut. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Zithromax 250 Mg Uk EllBish

(Ellocculp, 2019.09.25 05:53)

Where Can I Buy Celebrex <a href=http://genericcial.com>online cialis</a> Propecia 120 Day

S reproducibility, implying commercial enterocolitis.

(ejadqofapip, 2019.05.16 10:11)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Online <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone</a> kth.dtqp.sakuraharuno.eoldal.hu.cco.pd http://mewkid.net/buy-prednisone/

Also precursors, pillow, century vomit, ultrasound.

(ukrubomimidbi, 2019.05.16 08:32)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone 20 Mg <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">23</a> wmq.cirh.sakuraharuno.eoldal.hu.cqq.tv http://mewkid.net/buy-prednisone/

Can you stand for the stress

(Atiptneerm, 2018.07.28 08:35)

Pression arterielle est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang par de vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-pour-homme-yves/

: )

(Babi Doll (Facebook :D ), 2012.12.16 17:56)

Nagyon jó lett fojtasd hamar !!! : )

...

(Timi, 2012.12.14 22:19)

Szia!
Örülök,hogy nem hagytad abba. ( :D ) Az írás jó dolog, kitudod vele adni magadból az érzelmeket.
Nos... Első fejezet:A munkavállalásnál semmi kérdést nem tettek fel a szerződés írás előtt,pedig legalább néhány alap adatott meg kellett volna tőle kérdezni-e vagy egy adatlapot/jelentkezési lapot kitöltenie(név és hasonlóak). Méreg...Már a legelején tisztázni kellett volna,vagy még előtte jobban Ino-ra a beszélgetés témáját.Illetve nagyon alattomos dolog megölni a csapattársat,ráadásul ilyen alja módszerekkel(főleg,hogy Itachi veti fel a méreg ötletét,mivel a mérget a nők és gyávák(nem egy kalap alá értem a kettőt) fegyverének mondják) ráadásul mit szólna hozzá a főnök,ha kiderülne.Itt nagyon is díjaztam Sakura becsületét, mivel elvetette az ötletet.
Második fejezet:Két kérdésem lenne: Mikor mentek be? ( o.O ) Illetve Ki az a Machuri? A végét váratlan dühkitörésnek tudom elképzelni, mivel nagyon váratlanul, hirtelen jött ez a ötlet.Épeszű ember nem ilyen hirtelen tér rá, hogy ilyet tegyen.Sőt nem is tesz ilyet, még ha át is villan az agyán eme eshetőség, elveti, de ha valaki még is megteszi az se első felindulásból, hanem többszöri agyalás után, vagy óckodik még mielőtt meg teszi. Mellesleg ez a szereplőt az én(mit olvasó) szemében egy nyávogós, önimádó( vagy idegen szóval egoista), figyelem hiányos ember képében tünteti fel.
Sakura édesen naiv volt,amiért nem tudta mind két Uchiháról,hogy szerelmesek belé.Tetszett,hogy az éttermet kicsit részletesebben leírtad,hogyan nézett ki, így kézzel foghatóbbá tetted a történetet/a helységet.Bár még egy kicsit több ilyen részletet elbírta volna viselni szerintem. ( :D )
További kellemes írogatást és ismét:akárki akármit mond ne hagyd abba,majd jobb lesz!