Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az új élet (fanfiction) 8

2012.11.03

 -          NEM. És hogy tudd, ennek három oka van. Az első, hogy a balesetem után én mindent megtettem volna, ezért de te csak bunkóztál. Második, hogy direkt előttem enyelegtetek, hogy nekem fájjon. Ja és ki ne haddjam a harmadikat sikerült elérned, hogy gyűlöljelek. Na, sziasztok.

-          Szia Saku. –mondta bánatosan Sasuke
-          Nem hittem, hogy valaha is fog ilyet mondani valaki az öcsémnek.
-          Bocs, ha kemény voltam de eléggé felhúzott ez alatt a pár hónap alatt.
-          Semmi baj valamilyen szinten megértelek mért tetted. Íme a szobád!
-          Ez komoly???? De hisz ez gyönyörű!!! Köszönöm Itachi!
-          Ne csak nekem köszönd Sasuke ötlete volt az egész berendezési terv. Mindent maga talált ki hogy neked jó legyen. Én csak megrendeltem és idehozattam és vele közösen pakoltuk a szobádba.
-          Nagyon édesek vagytok. Asszem egy fél óra múlva megkeresem és beszélek vele. Addig is kicsit berendezkedem, kipakolom a holmiim.
-          Redben, 2 óra múlva vacsi.
-          Oksi.
Kiment a szobámból és én már neki is láttam a pakolásnak mikor a ruhákat akartam kipakolni nem találtam a szekrényt, de észrevettem egy plusz ajtót. Oda sétáltam és mikor kinyitottam egy hatalmas gardróbot pillantottam meg és alapból volt pár farmer ott meg 3 converse és pár márkásabb póló és egy farmerszoknya és egy egybe ruha. Bepakoltam a saját ruháim melléjük majd kimentem szobámból és elindultam Sasuke szobája felé szerencsére megjegyeztem legutóbbról hogy hol van. Kopogtam majd hallottam, hogy bemehetek így egy nagy levegőt vettem és kinyitottam az ajtót.
-          Szia Sasuke.
-          Szia Saku. Mi járatban?
-          Először is szeretnék bocsánatot kérni tőled az elöbbiért. –ekkor szembenézett és láttam a szemein hogy sírt- Te sírtál????
-          Nem, csak belement valami a szemembe. –ekkor leültem mellé az ágyra és magamhoz szorítottam és hallottam ahogy még mindig sír. Folyamatosan suttogtam a fülébe hogy sajnálom majd lassan meg nyugodt.
-          Sasu nagyon köszönöm.
-          Mit?
-          Hát két dolgot is az egyik hogy egy ilyen gyönyörű szobát kaptam és a második meg az hogy megmutattad nekem a másik sasukét aki gyakran elbújik.
-          Te ezt viccesnek találod?
-          Nem én ezt teljesen komolyan gondoltam én örülök hogy erről az oldaladról is megismerhetlek.
-          Húzz a házamból!!! –üvöltötte.
-          Rendben ahogy akarod. –ekkor egy nagy mozdulattal a nyitott ablakon kiugrok talpra estem, de éreztem hogy kibicsaklott az egyik bokám vagy inkább eltört mert hirtelen összerogy a lábam és elhomályosul minden. Következőnek megint Sasuke szobájába vagyok és kiderül hogy az egész ordítozást csak álmodtam, de nem csak én aludtam el hanem Sasuke is megpróbáltam kibújni ölelése szorításából de nem hagyta ezért írtam egy üzit Itának hogy mi nem megyünk kajálni mert Sasuke elaludt és magához szorított nem tudok lemenni, felébreszteni meg nem akarom.
Végül valahogy sikerült elérnem hogy elfeküdjünk de Sasuke továbbra sem engedett el. Így hát én is elaludtam. Másnap reggel 9 órakor ébredek és Inoval nézek farkas szemet aki öszintén nem tudom hogy került ide, de Sasuke továbbra sem enged el, végül oldalba rúgom és csodák csodája erre felébredt.
-          Ezt meg mi a francért csináltad?
-          Hogy elengedj! Őrülj hogy este nem ébresztettelek fel, mert sajnáltalak. Ja itt a csajod!
-          Ő nem a csajom csak az ex-csajom.
-          Nekem mindegy a lényeg, hogy nekem mennem kell átmegyek Sasorihoz. További boldog órákat. –mondtam neki nevetgélve.
-           Neked is! –mondta kissé morcosan. És utána kisétáltam.
-          Sasuke ez mi volt miért volt Saku a szobádban? És veled egy szobába?
-          Ugyan semmi közöd hozzá, de bejött bocsánatot kérni, de rá se néztem ezért leült mellém az ágyra ekkor én szorosan magamhoz öleltem és mivel fáradt voltam és örültem, hogy ott van megnyugodtam és elaludtam ennyi.
-          Tudtam, hogy Saku béna, de, hogy ennyire azt nem megkaphatott volna téged de nem kért. Te is megkaphattad volna az egy éjszakás kalandodat, ahogy terveztük. Hisz minden  megvolt de te túl kedves voltál érd el hogy fájjon neki. Hisz neked  ez megy.
-          Miről beszélsz??
-          Ne játszd el hogy nem emlékszel. Na mennem kell.
Ekkor kisétált.
Nézzünk át Sakuhoz:
Nem hiszem el, hogy megint csak átvert Sasuke nem  értem mi jó abban nekik hogy szenvedni látnak, lehet hogy itt kéne hagynom Konohát, mert már annyiszor bántottak és én ezt nehezen viselem belegondolok új élet új kezdet de mi lesz ha ott is ez lesz nem, nem mehetek el meg mit mondanék indoknak. Ezt el kell felejtenem. Hogy ne erre gondoljak megint elkezdtem átrendezni a szobám.
Ugorjunk egy kicsit Itachihoz aki épp az erdőben pár barátjával:
-          Na jó szerintem akkor hozzuk végre létre az Akatsukit elegem van hogy konohába mindenki lekezel bennünket. –mondta Itachi kissé dühösen.
-          Legyen hisz meg vagyunk itt vagyok én, te itachi, Konan, Deidara, Sasori, Zetsu, Hidan, Tobi, Kisame és végül Kakozu.
-          Én szeretnék még valakit bevenni ha lehetséges. –mondta Itachi.
-          Lehetséges de ki lenne az??
-          A neve Sakura Haruno nagyon erős gyógyító ninja és ő sem rajong Konháért hisz sok fájdalom érte. Azon kívül Gaara is szívesen jönne szerintem.
-          Akkor szavazzunk először Sakuráról. –mondta Pein.
-          Igen. –mondta egyszerre majd nem mindenki.
-          Nem. –mondta egyedül Konan.
-          Akkor most Gaaráról.
Itt eléggé meg oszlottak a válaszok de végül őt is beszavazták.                                                                         De valyon mit fognak válaszolni Sakuék? És egyáltalán hogy fogják velük ezt közölni?
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.